Przykro nam, ale strona wymaga włączonej obsługi JavaScript.

burmistrz Giżycka, Wojciech Karol Iwaszkiewicz

Czas na pozytywne zmiany!

Deklaracje: „Urządzimy nowoczesną poczekalnię dla pacjentów w holu przychodni na ul. Wodociągowej”

Wojciech Iwaszkiewicz, 19 października 2016

Zgodnie z deklaracjami rozpoczęliśmy modernizację przychodni przy ul. Wodociągowej. Podłoga zyskała już nowy wygląd i funkcjonalność poprzez ułożenie specjalnej wykładziny. Przy wejściach wykonaliśmy także podjazdy dla niepełnosprawnych i osób z wózkami dziecięcymi. Zlecimy również wykonanie dokumentacji technicznej w oparciu o audyt energetyczny budynku, aby móc przystąpić do termomodernizacji. Wniosek do budżetu dotyczący remontu tego budynku złożył także radny A. Jelec i Przewodniczący Komisji Spraw Społecznych - Cezary Piórkowski. Jeżeli wszystko przebiegnie zgodnie z planem, niebawem przychodnia będzie jak nowa (łącznie z poczekalnią), a tym samym pacjenci będą mieli większy komfort, a kolejna deklaracja zostanie zrealizowana. :)

przychodnia_podjazdy